Keittiön vuoropäällikkö
Scandic Hotels Group AB
Suomi, Sweden
20 dagar sedan

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju. Päivittäin 16 000 tiimiläistä pyrkivät yhteen ainoaan tavoitteeseen asiakkaiden viihtymiseen, tulivatpa he majoittumaan, tapaamaan ystäviä tai tekemään töitä.

Scandicilla on Suomessa 70 hotellia 31 eri paikkakunnalla. Hotellivalikoimaan kuuluvat Scandic hotellien lisäksi Cumulus City & Resort -

hotellit sekä kansainväliset Hilton hotellit, Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki, Hotel Indigo Helsinki Boulevard sekä historiallinen Hotelli Seurahuone Helsinki.

Scandic Suomi on valittu Pohjoismaiden matkailualan kiinnostavimmaksi työnantajaksi sekä vuoden 2017 ja 2018 parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work tutkimuksessa.

Scandic Hotels is the https : / / www.scandichotels.fi / tyo-scandicilla / suomen-paras-tyopaikka

Etsimme nyt Scandic Rukahovin keittiötiimiin

VUOROPÄÄLLIKKÖÄ

Hyvän ruoan valmistus on intohimosi ja haluat luoda erinomaisia asiakaskokemuksia yhdessä muun tiimin kanssa. Sinulla on jo kokemusta esimiestyöstä tai osoitat muuten erinomaista potentiaalia kehittyä näissä tehtävissä.

Työtehtävä vaatii myös organisointi- ja paineensietokykyä. Olet kannustava ja motivoiva esimies, jolta löytyy asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä.

Päävastuualueenasi on hotellimme ruokatuotteen laadun varmistaminen ja kehittäminen sekä keittiöesimiestyö. Työhön kuuluu muun muassa ruokatuotteen maun, ulkonäön ja esivalmistustyön kehittäminen, yhdessä Keittiöpäällikön kanssa.

Vuoromestarin työ on iltapainotteinen.

Scandicin arvot Be Caring, Be You, Be Bold ja Be a Pro ovat sinulle luontaisia tapoja toimia työssäsi. Välität vieraista ja työympäristöstäsi sekä olet reilu ja iloinen tiimipelaaja.

Haastat itseäsi ylittämään vieraidemme odotukset ja haluat kehittää toimintaa omalla ammattitaidollasi.

Tarjoamme vakaan ja luotettavan työnantajan edut ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä ruokatuotetta yhdessä Scandic Rukahovin keittiötiimin kanssa.

Syttyikö kipinä?

Lähetä hakemuksesi alla olevasta linkistä 23.5.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Keittiöpäällikkö Susanna Kuittinen susanna.kuittinen scandichotels.com

Ansök
Ansök
Min e-post
Genom att klicka på "Fortsätt ", samtycker du till att neuvoo samlar in och bearbetar dina personuppgifter, som du har tillhandahållit i detta formulär, för att skapa ett neuvoo-konto och prenumerera dig på våra e-postaviseringar, i enlighet med vår Sekretesspolicy . Du kan när som helst återkalla ditt medgivande genom att följa dessa steg .
Fortsätt
Ansökningsblankett