Aamiaistarjoilija
Scandic Hotels Group AB
Suomi, Sweden
17 dagar sedan

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju. Päivittäin 16 000 tiimiläistä pyrkivät yhteen ainoaan tavoitteeseen asiakkaiden viihtymiseen, tulivatpa he majoittumaan, tapaamaan ystäviä tai tekemään töitä.

Scandicilla on Suomessa 70 hotellia 31 eri paikkakunnalla. Hotellivalikoimaan kuuluvat Scandic hotellien lisäksi kansainväliset Hilton hotellit, Holiday Inn -

hotellit, Crowne Plaza Helsinki, Hotel Indigo Helsinki Boulevard sekä historiallinen Hotelli Seurahuone Helsinki. Scandic Suomi on valittu Pohjoismaiden matkailualan kiinnostavimmaksi työnantajaksi sekä vuoden 2017 ja 2018 parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work tutkimuksessa.

Scandic Hotels is the https : / / www.scandichotels.fi / tyo-scandicilla / suomen-paras-tyopaikka

Vahvistamme Scandic Polarin ja Pohjanhovin tiimiämme ja etsimme joukkomme innostunutta

AAMIAISTARJOILIJAA talvisesongille 2018-2019.

Tarjoilijat ja kokit ovat ravintolamme tähtiä, jotka yhdessä luovat asiakkaille maailmanluokan asiakaspalvelukokemuksia.

Arvomme Be Caring, Be You, Be Bold ja Be a Pro tarkoittavat työssäsi välittävää ja vastuunkantavaa suhtautumista vieraisiin ja tiimikavereihin, sekä valmiutta tarttua haasteisiin, pitää lupaukset ja pyrkimystä ylittää asiakkaiden odotukset.

Aamiaistarjoilijana toimit monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä Scandic Polarin ja Pohjanhovin ravintolasalissa.

Olet joustava aamuvirkku ja luonteva asiakaspalvelija, jolta löytyy hyvä paineensietokyky ja positiivinen asenne ravintolatyöhön.

Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, joten sinulla on sekä hygienia- että anniskelupassi. Odotamme sinulta sujuvaa suomen-

ja englanninkielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä huipputiimissä. Tehtävä on osa-aikainen, keskimäärin 60 h / 3 vko ja sopimus tehdään määräajaksi 1.12.2018-31.3.2019.

Jos tämä tuntuu sinun jutulta, niin lähetä hakemuksesi CV : n kera oheisen linkin kautta 30.8.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa F6B Manager Kirsi Makkonen puhelimitse 0406621825 tai sähköpostitse kirsi.makkonen scandichotels.com.

Ansök
Ansök
Min e-post
Vid klickande på "fortsätta ", jag ger neuvoo samtycke till förlopp min datan och till sända jag email meddelar, så specificerat i neuvoo ' privat försäkringsbrev . Jag kan när som helst återkalla mitt medgivande eller avsluta prenumerationen.
Fortsätt
Ansökningsblankett