Kokk med fagbrev, Scandic Seilet
Scandic Hotels Group AB
Norge, Sweden
17 dagar sedan

Scandic Seilet er et av landets mest spektakulære hotell. Det ligger delvis ut i Romsdalsfjorden, har totalt 16 etasjer og inneholder 224 rom og suiter.

Hotellet har 2 barer, restaurant med 200 plasser, og konferansekapasitet til 800 personer i samme lokale. Hotellet har direkte tilknytning til kulturhuset Bjørnsonhuset, Moldebadet, Bris Treningsenter og Klinikk Hud og Spa.

Det er medvind i seilet og Scandic Seilet søker etter kokk.

På Scandic Seilet skjer det mye og kjøkkenet er ansvarlig for vår koselige a la carte restaurant, frokost, lunsj, produksjon av mat til konferanser, shop, selskaper og møter.

Vi har fokus på kvalitet i mat, service til kundene, miljøet intern og effektivt og sikkert arbeid. På vårt kjøkken får du mulighet til å utfordre din kompetanse innen faget og i relasjonsbyggende arbeid sammen med vår prestasjonsgruppe.

Arbeidet ved vårt kjøkken er svært mangfoldig, med alt fra a la carte og / eller frokostservering av 1 gjest opp til banketter på 600 gjester.

Er du kokk med fagbrev, er serviceinnstilt og kvalitetsbevisst? Samtidig som du liker å jobbe i ett spennende og hektisk miljø, da skal du søke denne stillingen som kokk i vår turnusordning.

For mer info om stillingen kontakt Kjøkkensjef Tone Rød, mail : tone.rod scandichotels.com, tlf. 91 68 61 25.

Ansök
Ansök
Min e-post
Vid klickande på "fortsätta ", jag ger neuvoo samtycke till förlopp min datan och till sända jag email meddelar, så specificerat i neuvoo ' privat försäkringsbrev . Jag kan när som helst återkalla mitt medgivande eller avsluta prenumerationen.
Fortsätt
Ansökningsblankett